Badeværelse

Alt inden for badeværelset

Hos VVS Køge har vi stor erfaring med installation af badeværelser, og vi kan tilbyde et stort sortiment af inventar fra de kendte mærker som Ifö, Gustavsberg og Hansgrohe. Det er vigtigt at have et badeværelse man er tilfreds med, og som kan rammesætte ens hverdag. Det er et rum vi i højere grad tillægger værdi, og der hvor vi ofte både starter og slutter dagen. 

Vi leverer totale badeværelsesløsninger og badeværelsesmøbler samt forskellig sanitetsteknik til badeværelser. Vi ved at indretning af badeværelser i høj grad er et spørgsmål om stil, og hvordan man tilpasser inventar til din personlige smag og resten af hjemmet. Ud fra vores lange erfaring med installation af badeværelser i mange forskellige hjem og virksomheder, tilbyder vi altid rådgivning om hvilke muligheder der typisk fungerer sammen. 

Vi kan tilpasse vores badeværelsesløsninger til krav om både høj funktionalitet, til eksempelvis erhvervskunder, men også til specifikke æstetiske ønsker. Uanset dit behov sørger vi for at afdække det sammen med dig, så du kan få et badeværelse du bliver glad for i mange år. Derudover så sikrer vi selvfølgelig også din tilfredshed med dit badeværelse gennem servicering og reparationer. 

Har du tilstoppede afløb, utæt indløbsventil eller problemer med gulvvarmen så fixer vi det med vores sædvanlige effektivitet. 

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs køge - vvs badeværelse badekar 1250x1200

Badekar og brusesystemer

Om du er til bruser eller badekar, så kan vi tilbyde et stort udvalg indenfor badeløsninger. Mange vælger badekar for en høj grad af komfort, og vi sørger derfor også for at kunne give vores kunder et bad der opfylder deres drømme. Det kunne eksempelvis være et hjørnebadekar eller siddebadekar. Vi kan også tilbyde installation af mere luksuriøse typer af boblebad og spabad. 

Er det en brusekabine der er på tale, så står vi for opsætning af både bruseniche, afløb, blandingsbatteri og armatur. Vi tager os også af mindre opgaver hvor der måske bare skal et nyt blandingsbatteri til eller hvis du ønsker et nyt Grohe brusehoved eller rainshower. 

Det er generelt altid en god idé at kontakte fagfolk inden for VVS faget når man går med tanker om at renovere eller reparerere på sit badeværelse. Vådrum er en speciel type rum, som også er indbefattet af særlig lovgivning, for at sikre at sundhed og sikkerhed. Problemer med fugt og vandskader, kan hurtigt opstå hvis man ikke har den nødvendige viden på området. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dit drømmebadeværelse.

Installation af ny håndvask?

Trænger du til ny håndvask? Vi hjælper dig med at få den håndvask du drømmer om, og som sikrer dig funktionalitet i hverdagen uden bekymringer om en dryppende vandhane eller lignende. Vi oplever mange der enten ønsker ny håndvask i forbindelse med renovering af hele badeværelset. Men man kan også have glæde af at udskifte sin gamle håndvask der af og til kan have klare brugsspor, med en nyere model der både kræver mindre vedligeholdelse, og samtidig giver hele badeværelset er friskt pust med lækkert design. 

Uanset hvilket produkt du ønsker, eller om der er tale om enkelt eller dobbelthåndvask, så sikrer vi dig at kvaliteten er i top. Det gør vi ved at tilbyde de kendte kvalitetsmærker som Grohe og Ifö, som er kendte for deres klassiske design og lange levetid. Kontakt os for at høre til vores udvalg, og mange muligheder for at give dit badeværelse en lækker og funktionsdygtig håndvask.

vvs køge - badeværelse afløb 600x400

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud