Vand

Nye installationer eller reparationer

Vi foretager alt arbejde med vand og rørføring i dit hjem eller hos din virksomhed. Vi bruger vand rigtig mange steder i vores hjem og hvor vi generelt opholder os, da vand er vores primære kilde til rengøring og i mange tilfælde også opvarmning. 

I både køkken, badeværelse og bryggers er vandet og vandinstallationer det centrale. Derfor gør vi i VVS Køge også meget ud af at levere helstøbte løsninger som både passer sammen med resten af bygningen og dens installationer, men lever op til vores høje kvalitet uanset. Har du problemer med vandtrykket, utætte rør eller er du på udkig efter ny energivenlig vandopvarmning? Vi kan tilbyde at justere både vandtryk og sikre dig stabil styring af temperatur ved at kigge på forskellige dele afhængig af om det er hele bygningen, eller enkelte installationer der er problemer med. 

Ved enkelte installationer kan det blot være et spørgsmål om at rense perlatoren, rense blandingsbatteri eller afkalke sit brusehoved. Ellers kan man med hjælp fra en VVS’er få installeret et trykforøgeranlæg. I det hele taget er vandforsyningen ikke pligt til at levere et bestemt tryk, så det er en blikkenslager man skal have fat i. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaver med rørføring eller vandinstallationer.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs køge - varmeslangemontering 600x400

Vandafløb til køkkenet

Vi tager os af alle vandinstallationer i dit køkken. Det kan være hvis der er problemer med håndvasken, eller den bare trænger til udskiftning. Vi tager os også af rørføring og tilslutning til hårde hvidevarer som opvaskemaskine og vaskemaskine. Her er det essentielt at vandtilslutningen er lavet ordentligt, og ikke mindst kan det være afledningen af spildevand der kan give problemer. 

Det er noget af det værste at åbne sin opvaskemaskine hvor bunden er fyldt med beskidt vand, og selv hvis det er en simpel tilstopning af afløbet, er det noget rod at stå med som privatperson. Har du et amerikansk køleskab med vandtilslutning for isterningemaskine, er det også en tilslutning der skal være lavet ordentligt og som også skal renses i ny og næ for at ære hygiejnisk. Meget af vandet vi bruger i køkkenet bruges til madlavning og indtagelse, hvilket også sætter nogle sanitære standarder for det arbejde der udføres med disse installationer som en VVS’er uddannet til at leve op til.

Vandafløb til badeværelset

Et badeværelse er også hvad man kalder et vådrum, da der er tale om et rum med et gulvafløb. Herunder er der yderligere tale om det man kalder vådzonen og fugtighedszonen. Ifølge bygningsreglementet skal vådzonen være vandtæt, og den defineres forskelligt alt afhængig af om det er omkring en bruser, et badekar eller en håndvask. Fugtighedszonen skal ikke være vandtæt men blot vandafvisende gennem fliser eller speciel maling. 

Vores omgang med vand i badeværelset er helt anderledes end i et køkken. Der bruges meget vand på bade og rengøring, hvilket stiller krav til både indretningen og vandinstallationerne. Vi ser af og til folk der selv har forsøgt sig med opsætning af badeværelsesinventar, og det er en uforholdsmæssig stor risiko man løber ved selv at håndtere vandinstallationer, der skal kunne håndtere så store mængder vand som der typisk er på et badeværelse. Hos VVS Køge har vi styr på både reglementet omkring indretning af vådrum og hvordan det giver bedst mening at sætte forskellige installationer op på et badeværelse.

vvs køge - badeværelse 600x400

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud