Blikarbejde

Professionel blikkenslager med stor erfaring

Hos VVS Køge foretager vi alle typer opgaver der relaterer til til blikarbejde og håndtering af af zink, kobber, aluminium og stål. Vi har stor erfaring med forskellig slags arbejde med bygningsfacader og konstruktioner der sikrer modstandsdygtighed mod vind og vejr. 

Det er en god investering at få styr på sin inddækning og regnvandsafledning. Spørgsmålet om tæthed eller utæthed kan være et spørgsmål om mange tusinde kroner, og vi vil gøre hvad vi kan for at spare dig for at skulle hive unødige penge op af lommen. På samme tid som vi sikrer en modstandsdygtig inddækning med kvalitetsmaterialer fra eksempelvis Icopal, sørger vi også for at give din bygning et flot udseende. 

Når man arbejder med aluminium og zinkinddækning er det vigtigt at vide hvordan man håndterer materialerne, da man nemt ser ridser og buler i metallet. Vi anbefaler derfor at du altid får fagfolk til både at levere og montere tagrender og inddækninger, eller som det mindste konsulterer en fagperson om forholdsregler og fremgangsmåder. 

Vi inddrager altid vores kunder i hele processen, så der er klarhed og tryghed omkring hvordan vi arbejder. Om det er store eller små opgaver med blikarbejde så går vi til arbejdet med samme effektivitet, og vores portefølje spænder bredt fra kontorer og lagerhaller til private hjem og sommerhuse.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs køge - blikarbejde zinkinddækning 600x400

Facadebeklædning og inddækning

Facadebeklædning er en måde at give din bygning både et nyt udseende og en ny holdbarhed. Der findes mange forskellige typer facadebeklædning, som hver har særegne egenskaber og muligheder. Kobber er et populært valg og en af de mest benyttede metaller gennem historien. Det patinerer smukt med tiden, men kan også patineres inden opsætning. 

Zink er et populært valg da det ud over sit tidsløse udseende, der kan kombineres med mange stiltyper, er vedligeholdelsesfrit. Det holder altså dit hus både tæt og moderne i mange år. Aluminium er også velegnet til facadebeklædning, da der er mange muligheder for pulver- og vådlakeringer. Derudover er det også et miljørigtigt materiale at skille sig af med igen. Ud over facadebeklædninger tager vi os også af forskellige typer inddækninger med murkrone, skotrende og skorstensinddækning for at nævne nogle typiske inddækninger. Inddækninger er ofte mindre dele af en bygningsfacade, ikke desto mindre er de et vigtigt element i at sikre tæthed og levetiden hos byggematerialerne. Det kunne eksempelvis være ved samlinger mellem belægninger og tilbygninger.

Regnvandsafledning og tag

Tagrender og nedløbsrør er ligesom inddækning en vigtig del af ethvert byggeri. Især i lande med meget og hyppig regn er det essentielt at have en effektiv regnvandsafledning for at undgå vand- og fugtskader. Hos VVS Køge har vi mange års erfaring med regnvandsafledning og vi klarer alle aspekter af levering og opsætning af tagrender og nedløbsrør. Du behøver altså hverken tænke på hvor meget det fylder eller hvor mange gange du skal køre, da vi leverer alt nødvendigt materiale til at sikre din bygnings modstandsdygtighed over for regn og fugt. 

Er det utætheder i dine tagrender er det ikke altid nødvendigt at udskifte. Vi tager os også af reparationer af dine nedløbsrør og tagrender, og tjekker gerne resten af samlingerne for at være sikker på at din bygning kan klare selv store mængder nedbør. Drejer det sig om et tilstoppet nedløbsrør eller en fyldt tagrende rykker vi også ud og sørger for at der er hul igennem.

vvs køge - blikarbejde taginddækning 600x400

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud